Find the Best alway Shayari, Status, Quotes from top creators only on Nojoto App. Also find trending photos & videos aboutalwa,
Renugadevi N
Blue Moon Dont give up ur self confidence 💫 ©Renugadevi N #bluemoon #alway motivate your self😁
sreekutti
I ❤️ 3 things: the sun, the moon and u the sun 4 the day the moon 4 the night & U 4 ever ©smrithy S babu #love #loveu #cutecouples #Cute_princess #alway
love #loveu #cutecouples #Cute_princess #alway
read moreNisha Yadav
सिर्फ सूकून ढूंढिए। जरूरतें भी पूरी नहीं होती। ©Nisha Yadav #Trip #nothing #Kuch_galtiyan #alway juj not any person
#Trip #nothing #Kuch_galtiyan #alway juj not any person
read moreALbaadi Pandat
In the era of "U r mine" and "i m yours" Be with someone who says "I waNt to be the part of your family ©ALbaadi Pandat #Pitko😍 #albaadi #BeWithMe #alway #Nojoto #worldpostday
Pitko😍 #albaadi #BeWithMe #alway #worldpostday
read morePoetes_jyoti
You are something special for me, I lost every relationship in my life, but you alway's be with me, I don't know how you can do this, You alway's care about me, alway's love me no matter how bad or good I'm, Thankyou🌹 #Dost #Lover #Myheart❤ #Mysomonespecial🌹 #Mykj😘😘 Kajol Srivastava 💝🌹☺
Khizra💓
when people's hurt just smile and walk way👐 #People #Alway #Hurt the feeling the Emotions😐😒
Nehal
Raat Ki Tanhayi Me To Har Koi Yaad Kar Leta Hai… Ae Dost… Subha Uthte Hi Jo Yaad Aaye Mohabbat Usko Kehte Hai.. #NojotoQuote #nojoto#hags#like#comment#share#our#pic#lik#nehal#like#pic#alway#spic#nehal#nojotolife#nojotohindi#life#ishq#truth#lifethought#nojotoshayri#nojotowritet#love#life#nojoto#nehal#shayri#nehal#writer#nojoto#life#nehal#hamsafar#nehal Payal Singh Kavita Rani Prativa Giri Puja Sharma Sona
Nehal
Ulfat Mein Kabhi Yeh Haal Hota Hai; Aankhen Hasti Hain Magar Dil Rota Hai; Mante Hain Hum Jisse Manzil Apni; Humsafar Uska Koi Aur Hota H #NojotoQuote #nojoto#hags#like#comment#share#our#pic#lik#nehal#like#pic#alway#spic#nehal#nojotolife#nojotohindi#life#ishq#truth#lifethought#nojotoshayri#nojotowritet#love#life#nojoto#nehal#shayri#nehal#writer#nojoto#life#nehal#hamsafar#nehal Adarsh Dubey Loving Boy Ajay Sona Prativa Giri Anju Kumari