Find the Best bajwa Shayari, Status, Quotes from top creators only on Nojoto App. Also find trending photos & videos aboutkismat song by jass bajwa 590, kismat song by jass bajwa, nose pin song by jass bajwa 260, rahaan by avi bajwa song download, bulshit song by karam bajwa,
It'x_bajwa_07
I like having conversation with kids.Grownups never ask me what my third reptile is. #Bajwa
Sam Bajwa
تو نے ڈال دی خاک مجھ پہ رقیبوں سے مل کے تیرے حسین ہاتھوں کی قسم زندہ تھے قبر میں ہم #Facklove #nojoto #sad #bajwa #poetry Kanika Girdhari Gaganjit K Havaruni Dueby Danvir Jaat Hansh Dattar Joshi
Sam Bajwa
ﺗﺤﺮﯾﺮ ﻣﯿﮟ ﺳﻤﭩﺘﮯ ﮐﮩﺎﮞ ﻫﯿﮟ ﺩﻟﻮﮞ ﮐﮯ ﺩﺭﺩ ﺑﮩﻼ ﺭﮨﮯ ﻫﯿﮟ ﺧﻮﺩ ﮐﻮ کچھ یارو ﮐﮯ ﺳﺎﺗﮫ #facklove #sad #bajwa#nojoto Havaruni Dueby Gaganjit K Kanika Girdhari Danvir Jaat Jagadish Kumawat
Zaki Bajwa
لمحے لمحے میں بسی هے تیری یادوں کی مھک...... یه اور بات هے کے آنکھوں سے دور رهتے هو تم.. #BAJWA #SAB
Sam Bajwa
ہم نے کہنا نہیں ___خدا حافظ ! ہم نے یک دم ہی بچھڑ جانا ہے ! #facklove #sad #Bajwa #nojoto
Sam Bajwa
رشتے نبھانے کا ظرف نہ ہو تو رشتے بنانے سے بھی گریز کیجئے #Facklove #sad #Bajwa #nojoto Havaruni Dueby Gaganjit K Kanika Girdhari Kalavati Kumari Leelawati Sharma
Kaish Singh Bajwa
ਪੜ ਪੜ ਉਮਰ ਲੰਘਾਈ ਜਾਨਾ, ਗੀਤ ਬਣੋਨਾ ਏ ਜਾ ਕਾਗਜ ਭਰਦਾ ਏ ਰੁੱਤਾਂ ਵੀ ਹੱਸਣ ਲਾ ਦਿੰਦਾ ਏ, ਜਦ ਤੂੰ ਸ਼ਾਇਰੀ ਕਰਦਾ ਏ @official_kaish_bajwa #bajwa
Kaish Singh Bajwa
I love stories which start with heartbeat and end with love @official_kaish_bajwa #bajwa